Minőségpolitikánk


Fides Breeder line, Fides Euro Premium kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztápA FIDES Petfood egészséges és kiegyensúlyozott állateledel termékcsaládot jelent, melyet az Ön kutyájának és macskájának napi táplálkozási igényeit kielégítő ízletes alapanyagokból állítottunk elő. Önhöz hasonlóan, mi is minden lehetséges esélyt meg akarunk adni kedvencének a hosszú és örömteli élethez.

A FIDES Petfood számára fontos az Ön kedvencének sorsa.  Az Ön és kedvence közötti páratlan kapcsolat megbízható partnereként szeretnénk magunkat tudni.

FIDES Petfood állatorvosok, élelmiszeripari mérnökök, technikusok és élelmezési szakemberek csapatával dolgozott együtt, akik mindegyike elkötelezetten bocsátotta rendelkezésünkre teljes tudását és tapasztalatát, hogy segítsen termékcsaládunk még további fejlesztésében és optimalizálásában.

Termékeink sikere azon az óriási tudományos fejlődésen alapul, ami jelentős javulást eredményezett az Ön kutyájának és macskájának életminőségében is. Hogy elérjük ezt, további kutatásokba, valamint meglévő és újonnan kialakítandó termékcsoportjaink folyamatos fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt.

Az Ön kedvence számíthat a FIDES Petfood által kínált megbízhatóságra, és meg is érdemli azt.

Fides Breeder line, Fides Euro Premium kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztáp

 

 

 

 

Hans Depré
vezérigazgató