Fides kutyatápok

A Fides Breeder Line kutyatápok széles választéka minden életkorú és aktivitású kutya számára minőségi táplálékot tud biztosítani. Mindegyik száraztápunkat a kutyák speciális igényeinek megfelelően egyedileg fejlesztették ki.

A Fides Breeder Line kutyatápok 8 változatban állnak a kutyatartók rendelkezésére

Fides Breeder Line kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztáp1. A Fides Breeder Line Junior kutyatáp ideális táplálék növésben lévő kölykök számára. Ez a szigorúan válogatott hozzávalókból készült, kiváló minőségű kölyökeledel garantálja az erős izomzat és a szilárd csontozat kialakulását. A Junior kutyatáp biztosítja, hogy a kutyakölykök játékos és egészséges felnőttekké cseperedjenek.

2. A Fides Breeder Line Croc száraztáp normál aktivitási szintű felnőtt kutyák számára tökéletes és kiegyensúlyozott táplálék. Csúcsminőségű fenntartó kutyatáp, ami nem terheli meg az emésztőrendszert. Ez az ízletes táplálék tartalmazza mindazokat az összetevőket, melyek biztosítják, hogy a kutya egészséges életet éljen.

3. A Fides Breeder Line Classic kutyatáp tökéletes táplálék alacsony vagy normál aktivitási szintű felnőtt kutyák számára. Értékes fenntartó kutyatáp lévén biztosítja a kutya számára a nélkülözhetetlen napi tápanyagokat.

4. A Fides Breeder Line Sensitive kutya eledel kimondottan olyan kutyák számára került kifejlesztésre, melyek ételallergiára hajlamosak és / vagy bőrük illetve szőrük speciális gondoskodást igényel. A legjobb minőségű összetevők biztosítják az optimális emésztést.

5. A Fides Breeder Line HP kutyatáp különösen olyan kutyák számára alkalmas, melyektől csúcsteljesítményt várunk el vadászat, szánhúzás, rendőrségi munka, illetve minden egyéb munkatevékenység során.
Ez a nagy energiájú táplálék biztosítja a kutya számára az összes szükséges tápanyagot, mindenkor képessé téve őt a csúcsteljesítmény elérésére.

6. A Fides Breeder Line Essential száraztáp normál aktivitási szintű felnőtt kutyáknak készített kiváló emészthetőségű fenntartó táp. Ez az ízletes táplálék tartalmazza mindazokat az összetevőket, melyek biztosítják, hogy a kutya élvezze az egészséges életet.

7. A Fides Breeder Line Excellent kutyatáp csúcsminőségű, tökéletes fenntartó táplálék, ami nagyon könnyen emészthető, és melyet a normál aktivitási szintű felnőtt kutyák számára fejlesztettek ki.
Fides Breeder Line kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztápA multivitamin-, ásványi anyag és aminosav komplexeknek köszönhetően egészségesebbé, élénkebbé és energikusabbá teszi a kutyát, valamint egészséges, fényes szőrzetet és kiváló szőrszerkezetet is biztosít. Emiatt ideális a bemutatókra való felkészülés során is, illetve az elengedhetetlen fontosságú tápanyagok biztosítására a vedlési időszakban.

8. A Fides Breeder Line Condition kutyatáp teljes táplálék olyan kutyák számára, melyeknek rövidtávú csúcsteljesítményt kell nyújtani. A kiváló emészthetőségű tápanyagok magas koncentrációja biztosítja a magas tápértékre vonatkozó elvárások teljesülését az olyan időszakokban, mint a vemhesség vagy a szoptatás.
Nagyon ajánlott a növekedés utolsó fázisában, vagy ha az állat betegségből épül fel. A külön béta-karotin, a termékenységben elengedhetetlen fontosságú vitamin hozzáadása rendszeres ciklusokat biztosít a szukák számára a szaporodási időszakban, nagyobb valószínűségű vemhességgel és nagyobb alommal.