Fides Breeder Line HP kutyatáp

Fides Breeder Line HP kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztáp


A Fides Breeder Line HP kutyatáp különösen olyan kutyák számára alkalmas, melyektől csúcsteljesítményt várunk el vadászat, szánhúzás, rendőrségi munka, illetve minden egyéb munkatevékenység során.

Ez a csirke és rizs alapon készült nagy energiájú táplálék biztosítja a kutya számára az összes szükséges tápanyagot, mindenkor képessé téve a csúcsteljesítmény elérésére:

- Az L-karnitin aminosav, ami abban játszik kulcsszerepet, hogy a testben tartalékolt zsír eljusson az izomsejtekbe (zsírégető), együtt a zsírok emésztését optimalizáló lecitinnel (energiaellátó) olyan kutyaeledelt eredményeznek, ami kimondottan ajánlott állóképességet igénylő sportversenyeken részt vevő kutyák számára.

- A kelát formájában jelenlévő vas adalék (ami aminosavval elkevert ásványi anyagot jelent, minek eredményeként az ásványi anyag nagyobb mértékben szívódik fel) fontos a vörös vértestek képzéshez, így biztosítva az oxigénellátás javulását csúcs igénybevételi periódusokban, vagy a gyógyulás során.

- A C- és E-vitaminok, mint kulcsfontosságú antioxidánsok, elengedhetetlenek a kötőszövetek fejlődéséhez, melyek a bőr, a véredények és az izmok szilárdságát biztosítják.

- A nem oldódó rostanyagok alkalmazása optimális bélrendszeri áthaladást eredményez.

- Az idegingerületek átadásában szerepet játszó magnézium extra adalékolása a Fides Breeder Line HP kutyatáp számára a stresszes időszakokban nyugtató hatást kölcsönöz, ami megmagyarázza, miért ajánlott alkalmazása ideges természetű kutyák esetében.

- A sörélesztő hozzáadása – amivel a legsokoldalúbb multivitamin-, ásványi anyag és aminosav komplexeket biztosítjuk – egészségesebbé, élénkebbé és energikusabbá teszi a kutyát.


ADAGOLÁS
Fides Breeder Line HP kutyatápot szárazon kell etetni. Ne váltsunk hirtelen tápot, fokozatosan növeljük az új eledel mennyiségét egy hetes időtartamon át. Gondoljuk át az ételkínálatot, és igazítsuk azt a kutyánk aktivitási szintjéhez. Mindig biztosítsuk, hogy friss víz álljon rendelkezésre.


BELTARTALOM

30% nyers fehérje, 20% nyerszsír, 2% nyersrost, 6.5% nyers hamu, 1.4% kalcium, 1% foszfor, 8% nedvességtartalom
Vitaminok 1 kg eledelben: 25,000 NE A vitamin, 1,500 NE D3 vitamin, 150 mg E.

 

A kutya súlya
Napi adag*
3 - 5 kg 60 - 120 gr
5 - 10 kg 120 - 180 gr
10 - 20 kg 180 - 300 gr
20 - 30 kg 300 - 410 gr
30 - 40 kg 410 - 510 gr
40 - 50 kg 510 - 600 gr
*El kell osztani 2 etetésre