Fides Breeder Line Condition kutyatáp

Fides Breeder Line Condition kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztáp


A Fides Breeder Line Condition kutyatáp teljes táplálék olyan kutyák számára, melyeknek rövidtávú csúcsteljesítményt kell nyújtani.

A kiváló emészthetőségű tápanyagok magas koncentrációja biztosítja a magas tápértékre vonatkozó elvárások teljesülését az olyan időszakokban, mint a vemhesség vagy a szoptatás.
Fides Breeder Line Condition kutyatáp szintén nagyon ajánlott a növekedés utolsó fázisában, vagy ha az állat betegségből épül fel.

- Az L-karnitin aminosav, ami abban játszik kulcsszerepet, hogy a testben tartalékolt zsír eljusson az izomsejtekbe (zsírégető), együtt a zsírok emésztését optimalizáló lecitinnel (energiaellátó) olyan kutyaeledelt eredményeznek, ami kimondottan ajánlott állóképességet igénylő sportversenyeken részt vevő kutyák számára.

- A kelát formájában jelenlévő vas adalék (ami aminosavval elkevert ásványi anyagot jelent, minek eredményeként az ásványi anyag nagyobb mértékben szívódik fel) fontos a vörös vértestek képzéshez, így biztosítva az oxigénellátás javulását csúcs igénybevételi periódusokban, vagy a gyógyulás során.

- A nem oldódó rostanyagok alkalmazása optimális bélrendszeri áthaladást eredményez.

- A C-vitamin, mint kulcsfontosságú antioxidáns, elengedhetetlen a kötőszövetek fejlődéséhez, melyek a bőr, a véredények és az izmok szilárdságát biztosítják.

- Az idegingerületek átadásában szerepet játszó magnézium extra adalékolása a Fides Breeder Line Condition kutyatáp számára a stresszes időszakokban nyugtató hatást kölcsönöz, ami megmagyarázza, miért ajánlott alkalmazása ideges természetű kutyák esetében.

- Külön béta-karotin, a termékenységben elengedhetetlen fontosságú vitamin hozzáadása rendszeres ciklusokat biztosít a szukák számára a szaporodási időszakban, nagyobb valószínűségű vemhességgel és nagyobb alommal.

- A sörélesztő hozzáadása – amivel a legsokoldalúbb multivitamin-, ásványi anyag és aminosav komplexeket biztosítjuk – egészségesebbé, élénkebbé és energikusabbá teszi a kutyát.


ADAGOLÁS
Fides Breeder Line Condition kutyatápot szárazon kell etetni. Ne váltsunk hirtelen tápot, fokozatosan növeljük az új eledel mennyiségét egy hetes időtartamon át. Gondoljuk át az ételkínálatot, és igazítsuk azt a kutyánk aktivitási szintjéhez. Mindig biztosítsuk, hogy friss víz álljon rendelkezésre.


BELTARTALOM
21% nyers fehérje, 18% nyerszsír, 3% nyersrost, 6.5% nyers hamu, 1.1% kalcium, 1% foszfor, 9% nedvességtartalom
Vitaminok 1 kg eledelben: 25,000 NE A vitamin, 1,500 NE D3 vitamin, 150 mg E.

 

A kutya súlya
Napi adag*
3 - 5 kg 50 - 100 gr
5 - 10 kg 100 - 150 gr
10 - 20 kg 150 - 250 gr
20 - 30 kg 250 - 340 gr
30 - 40 kg 340 - 430 gr
40 - 50 kg 430 - 510 gr
*El kell osztani 2 etetésre