Euro Premium Senior Small kutyatáp


Az Euro Premium Senior Small egy csúcsminőségű, kiegyensúlyozott kutyatáp, amely a legjobb alapanyagokból készül, a kisméretű, idősebb kutyák számára (maximum 10kg-ig).

Amikor a kutyák 8-10 évesek lesznek, az anyagcseréjük lassulni kezd, öregedni kezdenek. Ez a táp könnyen emészthető, Fructooligosacharidot tartalmaz az optimális emésztés érdekében, és L-carnitinnel gazdagított. Kevesebb kalória van benne, amely akkor is jó formában tartja kedvencünket, mikor már fizikálisan nem annyira aktív. Kondroitin-szulfátot és glükozamint tartalmaz a rugalmas izületekért, továbbá a magas anti-oxidáns (pl. E-vitamin) szint segíti az egészség fenntartását. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak a finomított halolajnak köszönhetőek, melytől kutyáink szőre ragyogó, egészséges és ellenálló lesz.

Euro Premium Senior Small kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztáp
FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Az Euro Premium Senior Small állateledelt szárazon etessük. Ne váltsunk hirtelen a konzerves eledelről a száraz eledelre; az új kutyaeledel mennyiségét folyamatosan növeljük 1 hetes időtartamon keresztül. Tartsuk be a csomagon lévő táblázat szerinti ajánlott etetési mennyiséget, és az eledelt annak megfelelően adagoljuk, milyen aktív kutyánk. Kutyánk számára folyamatosan biztosítsunk tiszta friss ivóvizet, etetőtálja közelében!


ÖSSZETEVŐK

Kukorica, csirke, búza, rizs, állati zsiradék, szárított sörélesztő, hidrolizált csirkemáj, hal, cukorrépapép, szárított egész tojás, finomított halolaj, lecitin, frukto-oligoszacharidok, kondroitin 50 mg/kg, glükózamin 50 mg/kg.

BELTARTALOM
25% nyers fehérje, 10% nyerszsír, 2% nyersrost, 6,5% nyers hamu, 1,2% kalcium, 0,9% foszfor, 9% nedvességtartalom.
Vitaminok 1 kg eledelben: 21000 NE A vitamin, 1850 NE D3 vitamin, 180 mg E vitamin.

Felnőtt testsúly Ajánlott napi adag
Yorkshire Terrier, Miniature Pincher, .... 2 kg 50 g
Miniature Dachshund, Miniature poodle, Pekinese, ... 5 kg 85 g
Fox Terrier, Jack Russel, ... 7 kg 120 g
Scottish Terrier, ...
10 kg 160 g
2 étkezésre kell elosztani

 

Az Euro Premium Senior Small egy csúcsminőségű, kiegyensúlyozott kutyatáp, amely a legjobb alapanyagokból készül, a kisméretű, idősebb kutyák számára (maximum 10kg-ig).

Amikor a kutyák 8-10 évesek lesznek, az anyagcseréjük lassulni kezd, öregedni kezdenek.

Ez a táp könnyen emészthető, Fructooligosacharidot tartalmaz az optimális emésztés érdekében, és L-carnitinnel gazdagított. Kevesebb kalória van benne, amely akkor is jó formában tartja kedvencünket, mikor már fizikálisan nem annyira aktív. Kondroitin-szulfátot és glükozamint tartalmaz a rugalmas izületekért, továbbá a magas anti-oxidáns (pl. E-vitamin) szint segíti az egészség fenntartását. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak a finomított halolajnak köszönhetőek, melytől kutyáink szőre ragyogó, egészséges és ellenálló lesz.