Euro Premium Junior & Puppy Small kutyatáp


Az Euro Premium Junior & Puppy Small jól emészthető csúcsminőségű kutyaeledel kis testméretű fajták növendék kölykei számára (felnőtt testsúly 10kg-ig), egészen a felnőttkor eléréséig. Az Euro Premium Junior & Puppy Small eledelt speciálisan arra állítottuk össze, hogy megadjunk a kölyök számára minden olyan tápanyagot, ami az erős csontok és izomzat kifejlődéséhez szükséges. A fő összetevők csirke és tojás, mint fehérje forrás és rizs, mint szénhidrátforrás.

Ez a kölyökeledel frukto-oligoszaharidot is tartalmaz az optimális emésztés érdekében. Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak optimális arányát finomított halolaj hozzáadásával értük el (a fényes, egészséges szőrzet, és a betegségekkel szembeni jó ellenálló-képesség érdekében).

Euro Premium Junior & Puppy Small kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztáp
FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Az Euro Premium Junior & Puppy Small állateledelt szárazon etessük. Ne váltsunk hirtelen a konzerves eledelről a száraz eledelre; az új kutya eledel mennyiségét folyamatosan növeljük 1 hetes idő tartamon keresztül. Tartsuk be a csomagon lévő táblázat szerinti ajánlott etetési mennyiséget, és az eledelt annak megfelelően adagoljuk, milyen aktív kutyánk. Kutyánk számára folyamatosan biztosítsunk tiszta friss ivóvizet, etetőtálja közelében!


ÖSSZETEVŐK

Csirke (min. 22,5%) Rizs (min. 20%), búza, kukorica, állati zsiradék, szárított állati eredetű fehérje (min. 6%), cukorrépapép, szárított hal, szárított egész tojás, hidrolizált csirkemáj, szárított sörélesztő, finomított halolaj, lecitin, cikória pép (frukto-oligoszacharidok és inulin-származékok forrása).

BELTARTALOM
30% nyers fehérje, 17% nyers zsír, 2 ,5% nyers rost, 6.5% nyers hamu, 1.3% kalcium, 0.9% foszfor, 9% nedvességtartalom.
Vitaminok 1 kg eledelben: 22000 NE A vitamin, 1870 NE D3 vitamin, 180 mg E vitamin.

Felnőtt súly A naponta adagolt mennyiség (g/nap) a kutya hónapokban kifejezett életkorától függ.
< 2 hó
4 hó
6 hó
9-10 hó
11-12 hó
Yorkshire Terrier,
Miniature Pincher, …
2 kg 30 g 60 g Adult small Adult small Adult small
Miniature Dachshund,
Miniature Poodle, Pekinese, ...
5 kg 70 g 90 g 100 g Adult small Adult small
Fox Terrier, Jack Russell,
7 kg 90 g 130 g 140 g 150 g Adult small
Scottish Terrier,
10 kg 120 g 170 g 190 g 190 g Adult small
Az első 6 hónapban 3 étkezésre kell osztani