Euro Premium Finest Selection Seafood kutyatáp

Kutyája csúcs minőségű tápláléka


Az Euro Premium Finest Selection Seafood kutyatáp azoknak a felnőtt kutyáknak ajánlott, akiknek allergén tüneteik vannak a tápoktól, allergiás reakcióktól szenvednek. Egyes kutyáknak nehéz megemészteni bizonyos összetevőket, ezáltal gyomor- és bélbántalmak illetve bőrirritáció léphet fel. Ezeknek a veszélye minimális ennek az egyedülálló tápnak köszönhetően, amelynek természetes összetevői a fehér húsú halak és a burgonya.

Ezen kívül ez a kiváló minőségű kutyatáp zöld tea kivonattal, rozmaringgal és Béta-karotinnal gazdagított, még magasabb szintű ellenálló-képességet nyújtva kedvenceinknek. Serkenti a bélműködést, részben a FOS (fructooligosacharid) illetve az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak tartalmának köszönhetően, mely a kutya szőrzetét fénylővé, egészségessé és ellenállóvá teszi. Az Euro Premium Finest Selection Sensible egy tökéletes táp, mellyel hosszabb és egészségesebb életet biztosíthatunk kedvenceinknek.
Euro Premium Finest Selection Seafood kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztáp
FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ
AzEuro Premium Finest Selection Seafood állateledelt szárazon etessük. Ne váltsunk hirtelen a konzerves eledelről a száraz eledelre; az új kutya eledel mennyiségét folyamatosan növeljük 1 hetes idő tartamon keresztül. Tartsuk be a csomagon lévő táblázat szerinti ajánlott etetési mennyiséget, és az eledelt annak megfelelően adagoljuk, milyen aktív kutyánk. Kutyánk számára folyamatosan biztosítsunk tiszta friss ivóvizet, etetőtálja közelében!

ÖSSZETEVŐK
Rizs, dehidrált hal (min. 16%), burgonya, rizs fehérje, állati zsírok, hidrolizált csirkemáj, cukorrépa pép, szárított sörélesztő, finomított halolaj, lecitin, cikória pép (frukto-oligoszacharidok és az inulin forrása), só, zöld tea, rozmaring.

BELTARTALOM
25,5% nyers fehérje, 15% nyers zsír, 2% nyers rost, 6,8% nyers hamu, 1,1% kalcium, 0,8% foszfor, 9% nedvességtartalom.
Vitaminok 1 kg eledelben: 21000 NE A vitamin, 1850 NE D3 vitamin, 300 mg E vitamin.

Felnőtt testsúly Ajánlott napi adag
Yorkshire Terrier, Miniature Pincher, ... 2 - 5 kg 40 - 80 g
Fox Terrier, Jack Russel, Pekinese, ... 5 - 10 kg 80 - 110 g
Beagle, Cocker Spaniel, ... 10 - 20 kg 110 - 200 g
Collie, Bulldog, … 20 - 30 kg 200 - 280 g
Labrador Retriever, German Shepherd, … 30 - 40 kg 280 - 350 g
Rottweiler, Berner Sennen, Bullmastiff, … 40 - 60 kg 350 - 450 g
German Dog, St. Bernard, Newfoundlander, … 60 - 80 kg 450 - 550 g
2 étkezésre kell elosztani