Euro Premium Finest Selection kutyatápok

Kutyája csúcs minőségű tápláléka

Euro Premium Finest Selection kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztáp


Az Euro Premium Finest Selection egy szuper prémium kutyatáp, amely elsősorban a különböző táplálkozási gondokkal küzdő kutyáknak lett kifejlesztve.

Egy kérdőív szerint - melyeket állateledel-kereskedők és állatorvosok közreműködésével készítettek - a legáltalánosabb problémák a következők:
- A kutya étvágytalan és nem szereti a tápját.
- A kutyának érzékeny az emésztőrendszere
- A kutya allergiás a tápra, vagy az hajlamos irritálni a bőrét.

Az Euro Premium kifejlesztett 3 új terméket, hogy megoldást nyújtson ezekre tünetekre.

Finest Selection Sensible
Néhány kutyának nagyon érzékeny az emésztőrendszere. Ez gyakran hányást és hasmenést okozhat, amely általában rossz lehelettel és változékony étvággyal jár együtt. Az érzékeny emésztőrendszer abból eredhet, hogy a hasznos és a káros baktériumok természetes egyensúlya felborul a bélflórában.
Ezt a bélrendszeri rendellenességeket okozhatja stressz, idegesség, gyógyszeres kezelés (antibiotikumok), allergia illetve bizonyos, a kutyatápokban található összetevőre való érzékenység.

Finest Selection Flavour
Egyes kutyák nagyon válogatosak és étvágytalanok, nincsenek megelégedve a táppal, amit kapnak. Kiválogatják a falatokat, amiket szeretnek, de az is előfordulhat, hogy hozzá sem nyúlnak az ételhez. Ez általában kétségbe ejti a kutyák gazdáit és egyik tápról a másikra váltanak, eredménytelenül. Ezenkívül, ez a rendszertelen étkezés érzékennyé teheti a kutyákat illetve gyomor és bélproblémák léphetnek fel.

Finest Selecton Seafood
Elég sok kutya hajlamos a bőrirritációra, amelyet általában egy bizonyos összetevőre való érzékenység vált ki. Az allergia az, amikor az immunrendszer túlzottan reagál egy anyagra, amit a szervezet veszélyesnek vél. Ez a különleges anyag védekezésre kényszeríti az immunrendszert, és ellenayagot termel az allergén anyag ellen. Ételallergiánál ez az allergén a fehérje.
A bőrön kiütések, foltok, pöttyök jelennek meg, bepirosodik a bőrfelület, amely érintésre kellemetlen, égető érzést vált ki. A kutya sebesre vakarja a bőrét a hasán, a mellső illetve hátsó lábain az elviselhetetlen viszketés miatt. A baktériumoktól a kutyáinknak kellemetlen, fájdalmas kiütései lehetnek.

Ismerje meg az Euro Premium Finest Selection kutyatápokat, amelyek megoldást nyújtanak ezekre a tünetekre!