Euro Premium Adult Regular Small kutyatáp


Az Euro Premium Adult Regular Small könnyen emészthető, teljes értékű, kiegyensúlyozott állateledel kis termetű fajták (melyek felnőtt testsúlya nem haladja meg a 10 kg-ot) normál aktivitású felnőtt egyedei számára. Ezt az ízletes állateledelt úgy fejlesztettük ki, hogy biztosítsa az Ön kutyája számára az összes olyan tápanyagot, ami a hosszú és egészséges élethez szükséges. Ez az eledel fruktooligoszaharidot is tartalmaz az optimális emésztés érdekében. Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak optimális arányát finomított halolaj hozzáadásával értük el (a fényes, egészséges szőrzet, és a betegségekkel szembeni jó ellenálló-képesség érdekében).
Euro Premium Adult Regular Small kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztáp
FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Az Euro Premium Adult Regular Small eledelt szárazon etessük. Ne váltsunk hirtelen a konzerves eledelről a száraz eledelre; az új kutyaeledel mennyiségét folyamatosan növeljük 1 hetes időtartamon keresztül. Tartsuk be a csomagon lévő táblázat szerinti ajánlott etetési mennyiséget, és az eledelt annak megfelelően adagoljuk, milyen aktív kutyánk. Kutyánk számára folyamatosan biztosítsunk tiszta friss ivóvizet, etetőtálja közelében!


ÖSSZETEVŐK

Csirke (min. 20%), búza, rizs (min. 17%), állati zsiradék, cukorrépa pép, szárított állati fehérjék, hidrolizált csirkemáj, szárított egész tojás, szárított hal, kukorica, szárított sörélesztő, finomított halolaj, lecitin, cikória pép (frukto-oligoszacharidok és inulin-származékok forrása).
BELTARTALOM
27% nyers fehérje, 16% nyers zsír, 3,5% nyers rost, 7% nyers hamu, 1,35% kalcium, 0,9% foszfor, 9% nedvességtartalom.
Vitaminok 1 kg eledelben: 19000 NE A vitamin, 1700 NE D3 vitamin, 170 mg E vitamin

Felnőtt testsúly Ajánlott napi adag
Yorkshire Terrier, Miniature Pincher, … 2 kg 50 g
Miniature Dachshund, Miniature Poodle, Pekinese, … 5 kg 85 g
Fox Terrier, Jack Russell, … 7 kg 120 g
Scottish Terrier, … 10 kg 160 g
2 étkezésre kell elosztani