Euro Premium Adult Regular Medium kutyatáp


Az Euro Premium Adult Regular Medium könnyen emészthető, teljes értékű, kiegyensúlyozott állateledel közepes testméretű fajták (felnőttkori testsúly 40 kg alatt) normál aktivitású felnőtt egyedei számára. Ezt az ízletes állateledelt úgy fejlesztettük ki, hogy biztosítsa az Ön kutyája számára az összes olyan tápanyagot, ami a hosszú és egészséges élethez szükséges. Ez az eledel fruktooligoszaharidot is tartalmaz az optimális emésztés érdekében. Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak optimális arányát finomított halolaj hozzáadásával értük el (a fényes,
egészséges szőrzet, és a betegségekkel szembeni jó ellenálló-képesség érdekében).

Euro Premium Adult Regular Medium kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztáp
FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Az Euro Premium Adult Regular Medium eledelt szárazon etessük. Ne váltsunk hirtelen a konzerves eledelről a száraz eledelre; az új kutyaeledel mennyiségét folyamatosan növeljük 1 hetes időtartamon keresztül. Tartsuk be a csomagon lévő táblázat szerinti ajánlott etetési mennyiséget, és az eledelt annak megfelelően adagoljuk, milyen aktív kutyánk. Kutyánk számára folyamatosan biztosítsunk tiszta friss ivóvizet, etetőtálja közelében!


ÖSSZETEVŐK

Csirke (min. 20%), búza, rizs (min. 17%), állati zsiradék, cukorrépa pép, szárított állati fehérjék, hidrolizált csirkemáj, szárított egész tojás, szárított hal, kukorica, szárított sörélesztő, finomított halolaj, lecitin, cikória pép (frukto-oligoszacharidok és inulin-származékok forrása).

BELTARTALOM
26% nyers fehérje, 16% nyers zsír, 3,5% nyers rost, 7% nyers hamu, 1,35% kalcium, 0,9% foszfor, 9% nedvességtartalom.
Vitaminok 1 kg eledelben: 19000 NE A vitamin, 1700 NE D3 vitamin, 170 mg E vitamin.

Felnőtt testsúly Ajánlott napi adag
Beagle, Cocker Spaniel, ... 10 - 20 kg 120 - 210 g
Collie, Bulldog, … 20 - 30 kg 210 - 300 g
Labrador Retriever, German Shepherd, … 30 - 40 kg 300 - 380 g
2 étkezésre kell elosztani