Euro Premium Adult Regular Giant kutyatáp


Az Euro Premium Adult Regular Giant könnyen emészthető, teljes értékű, kiegyensúlyozott állateledel nagy termetű fajták (melyek felnőttkori testsúlya meghaladja a 40 kg-ot) normál aktivitású felnőtt egyedei számára. Ezt az ízletes állateledelt úgy fejlesztettük ki, hogy biztosítsa az Ön kutyája számára az összes olyan tápanyagot, ami a hosszú és egészséges élethez szükséges. Ez az eledel fruktooligoszaharidot is tartalmaz az optimális emésztés érdekében. Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak optimális arányát finomított halolaj hozzáadásával értük el (a fényes,
egészséges szőrzet, és a betegségekkel szembeni jó ellenálló-képesség érdekében).

Euro Premium Adult Regular Giant kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztápFELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Az Euro Premium Adult Regular Giant eledelt szárazon etessük. Ne váltsunk hirtelen a konzerves eledelről a száraz eledelre; az új kutyaeledel mennyiségét folyamatosan növeljük 1 hetes időtartamon keresztül. Tartsuk be a csomagon lévő táblázat szerinti ajánlott etetési mennyiséget, és az eledelt annak megfelelően adagoljuk, milyen aktív kutyánk. Kutyánk számára folyamatosan biztosítsunk tiszta friss ivóvizet, etetőtálja közelében!

ÖSSZETEVŐK
Csirke (min. 20%), búza, rizs (min. 17%), állati zsiradék, cukorrépa pép, szárított állati fehérjék, hidrolizált csirkemáj, szárított egész tojás, szárított hal, kukorica, szárított sörélesztő, finomított halolaj, lecitin, cikória pép (frukto-oligoszacharidok és inulin-származékok forrása).
BELTARTALOM
26% nyers fehérje, 16% nyers zsír, 3,5% nyers rost, 7% nyers hamu, 1,35% kalcium, 0,9% foszfor, 9% nedvességtartalom.
Vitaminok 1 kg eledelben: 19000 NE A vitamin, 1700 NE D3 vitamin, 170 mg E vitamin.

Felnőtt testsúly Ajánlott napi adag
Labrador Retriever, German Shepherd, … 30 - 40 kg 300 - 380 g
Rottweiler, Bullmastiff, … 40 - 60 kg 380 - 500 g
German Dog, St. Bernard, Newfoundlander, … 60 - 80 kg 500 - 600 g
2 étkezésre kell elosztani